<th id="vvil4"><track id="vvil4"></track></th>
 • <rp id="vvil4"></rp>
  <tbody id="vvil4"><pre id="vvil4"></pre></tbody>
  <tbody id="vvil4"><track id="vvil4"></track></tbody>
  <progress id="vvil4"></progress>
  <em id="vvil4"><strike id="vvil4"></strike></em>
  <th id="vvil4"></th>
 • 0086-13701765746

  За нас

  Профил на компани?ата

  Инженеринг Шанга? машини копродукции, ООД Македонски

  Инженеринг Шанга? машини копродукции, ООД Македонски —SEMW за кратко време е основана во 1921 г. Пове?енаменски агитаторски аугер, пред-досадно пред-кастинг Piling Rig, хидрауличен погон за возе?е на куп, хидраулични шетачи, дизел-куп-чекан, електричен Vibro чекан, итн. Производите широко се користат во големи инженерски проекти, како што се автопати, облакодери , мостови, метрото, аеродромите, доковите, електроцентралите и др.

  SEMW изгради систем ориентиран кон пазарот и посветен на опрема за длабоки основи. Нашиот тим за истражува?е и разво? на квалификувани специ?алисти и искусни инженери, кои работат со Институтот за градежна механизаци?а — Кинеска академи?а за истражува?е на згради; Универзитет во Шанга?; Универзитет за инженерство во Шанга?; и Институт за истражува?е и инженерство на машини и електрична енерги?а во Шанга? Со долгогодишно истражува?е и разво?, ние иновиравме и развивме многу мо?ни нови типови опрема, како што се ТРД опрема, ку?иште Ротатор ЦРД-200, пред-досаден пред-кастинг ?Пилинг Риг“, чекан за дизел купот Д260, итн. Ме?у овие десет напредни видови на опрема, на осум од нив им се доделува трансформаци?а на ново и високо-технолошко достигнува?е во Шанга?.

  Отсега, SEMW аплицираше за 88 патенти и 68 ве?е се одобрени. SEMW е исто така наградена Шанга? за нови и високи технолошки соработка, пилотски претпри?ати?а за пилоти во патент операци?а, итн. SEMW е една од познатите брендови, а нашето одделение за истражува?е и разво? е ме?у напредното ниво на областа abeабеи, Шанга?.

  Нашето мото е ?Професионални решени?а создадете поголема вредност SEMW дава ветува?е дека ?е направиме на?голема корист за нашите клиенти и задоволува?е на нивните потреби. Ние формиравме канцеларии на многу места во Кина, како Гуангжу, Ти?ан?ин, Хангжу, итн., Имаме професионални техничари и сервисни автомобили во овие канцеларии, за лесно одржува?е и им служиме на нашите клиенти на на?ефикасен начин. Ние нудиме бесплатен центар за услуги за 24 часа. За дополнителни информации за SEMW производите или услугите по продажбата, ве молиме ?авете ни се на 4008881749. Ние нудиме професионални консултантски услуги, одржува?е и поправка.

  SEMW обезбедува Иновативни производи, професионален тим, одлична услуга и понудената стратеги?а за нашите клиенти. Ние би сакале да создадеме светла иднина со вас!


  国内精品久久久久久久久齐齐