<th id="vvil4"><track id="vvil4"></track></th>
 • <rp id="vvil4"></rp>
  <tbody id="vvil4"><pre id="vvil4"></pre></tbody>
  <tbody id="vvil4"><track id="vvil4"></track></tbody>
  <progress id="vvil4"></progress>
  <em id="vvil4"><strike id="vvil4"></strike></em>
  <th id="vvil4"></th>
 • 0086-13701765746

  Д19 Дизел куп-чекан

  Краток опис:

  Дизел-чекани за купува?е дизел се специ?ализирани за возе?е дрвен куп, бетонски куп, претходен куп, купче од челични цевки, куп лим.


 • FOB Цена: 0,5 - 9,999,999 УСД / парче
 • Мин. Количина на нарачка: 1 парче / парчи?а
 • Способност за снабдува?е: 100 парчи?а / парчи?а месечно
 • Пристаниште: Пристаниште во Шанга?
 • Услови на пла?а?е: L / C, D / A, D / P, T / T
 • Дета Product за производот

  Ознаки на производи

  Д сери?а Дизел куп-чекан
  Зачукувачите имаат поголема мо?ност и поголема прифатлива енерги?а, поголема ефикасност на гориво и помалку побарува?а за одржува?е, помалку дефект, тра?ност. Системот со дво?на пумпа за гориво, оф-шор води и суспендирани држачи за ?аже, нуди професионални решени?а за различни услови на работа.

  Модел на производ:
  Спецификации

  Спецификации Тип Д19-42
  1: 2
  Тежина на вли?анието (клипот) килограм 1820
  Енерги?а по удар ? 7557585
  Бро? на удари 1 / мин 37
  Сила на притисок од експлози?а на плима макс К.Н. 686
  (Споменатите податоци се однесуваат на просечни вредности главно валидни бетонски купови. Во зависност од условите на почвата се можни отстапува?а.) килограм 6000
  Дозволен ди?аметар на ?ажето за дефлекторска обвивка на уредот за гасе?е макс. мм Φ20
  Потрошувачка Дизел масло л / ч 6,6
  Лубрикант л / ч 1
  Капацитет за вертикално пилира?е Резервоар за масло за дизел л 32
  Капацитет на резервоарот за масло за подмачкува?е л 9
  Резервоар за етер л 1.20
  Тегови Чекан за дизел куп приближно. килограм 3550/3695
  ? Отстранува?е на уредот приближно. килограм 100
  ? Транспортен држач приближно. килограм 11
  ? Транспорт на стража приближно килограм 15
  ? Кути?а со алатки приближно. килограм 75
  Димензии Должина на чекан за купот Дизел (а / а1) мм 4984/5570
  Надворешен ди?аметар на блокот на удар (б) мм 440
  Над сите димензии измерени преку завртките за прицврстува?е на упатните вилици (в) мм 560
  Ширина на чекан за куп дизел (г) мм 485
  Ширина за поврзува?е на водечки вилици (д) мм 320
  Центар на чекан за купот Дизел до заштитник на пумпата (?) мм 345
  Центар на чекан за купува?е на дизел до центар на наво?на дупка за завртки за прицврстува?е на упатните вилици (g) мм 280
  Длабочина на чекан за купот Дизел (ч) мм 665
  Минимална (стандардна) оддалеченост од центарот на чеканот на купот Дизел до центарот на стру?ата (H) мм 440
  Расто?ание за водечки центар мм 330 (× Φ70)

  Д8 дизел чекан за чекан2

  Апликаци?а
  D19 DIESEL PILE HAMMERS: DRIVE THE WORLD широко се користат на високо-проективни и долгорочни инженерски проекти, како што се, експресни патишта, облакодери, мостови, метрото, аеродромите, доковите со длабоки води, електроцентралите и друго.
  Пове?е ефикасно - Пове?е мо?ност и поголема добивка енерги?а
  Поекономично - поголемо гориво за гориво и помалку побарува?а за одржува?е Попогодно
  - Лесно одржува?е
  OCTAGON DIESEL
  PILE HAMMERS — УСЛОВНИ
  ширум светот.

  Услуга
  1. ПОДДРШКА
  ПРОДАБА Нашиот професионален тим нуди бесплатни консултантски услуги за да им помогне да ги прона?дат на?добрите решени?а за следната работа.

  2. SEMW SERVICE TEAM
  Нашиот тим за услуги има широк спектар на професионално искуство за ко? било проект со големина, голем или мал.
  Имаме канцеларии во Ти?ан jinин, Гуанг ouоу, Ханг ouоу и iangиангсу. Во овие градови, нашиот сервисен тим и сервисни возила се достапни во секое време. Можеме да бидеме на вашето работно место во рок од 4 часа со резервните делови и услугата што ви треба.
  Во сите други градови во Кина, нашиот сервисен тим може да биде на вашето работно место во рок од 24 часа.

  3. Грижа за клиентите
  Имаме професионален тим да им служиме на нашите клиенти со напредна база на податоци CRM систем со неколку наши клиенти. Се прават редовни грбни повици за да се проверат производите добро функционирани и да се задоволат вашите потреби.

  4.
  Телефонски бро? на супервизор: 0086-021-66308831. Ние ?е помогнеме во услугата за пост-продажба и ?е ги решиме сите проблеми со чувството на итност. Вашите бара?а ?е бидат добро примени.

  5. ОДРУВАЕ И ПОПРАВУВАЕ
  Имаме доволно матери?али за резервни делови и вообичаени алишта за да се осигураме дека имате пристап до брзо одржува?е и поправка.

  ГЛОБАЛНА МРЕARKЕНА МРЕА
  Дизел чекани се клучен производ на SEMW. Тие постигнаа добра репутаци?а во зем?ата и во странство. SEMW дизел чеканите се извезуваат во голема количина во Европа, Руси?а, ?угоисточна Ази?а, Северна Америка, ?ужна Америка и Африка.


 • Претходно:
 • Следно:

 • Поврзани производи

  国内精品久久久久久久久齐齐