<th id="vvil4"><track id="vvil4"></track></th>
 • <rp id="vvil4"></rp>
  <tbody id="vvil4"><pre id="vvil4"></pre></tbody>
  <tbody id="vvil4"><track id="vvil4"></track></tbody>
  <progress id="vvil4"></progress>
  <em id="vvil4"><strike id="vvil4"></strike></em>
  <th id="vvil4"></th>
 • 0086-13701765746

  Хидрауличен чекан

  • H350MF HYDRAULIC HAMMER

   H350MF HYDRAULIC HAMMER

   TECHNICAL FEATURES OF H350MF HYDRAULIC HAMMER
   H350MF hydraulic hammer is a hydraulic hammer with simple structure, which uses hydraulic energy to lift the hammer core,
   and then hammers the pile end with gravity potential energy. Its working cycle is: lift hammer, drop hammer, injection, reset.
   H350MF hydraulic hammer is compact in structure, wide in application, suitable for construction of various pile types, and
   widely used in pile foundation construction of buildings, Bridges, docks, etc.
  • Хидрауличен чекан сери?а H260M HM

   Хидрауличен чекан сери?а H260M HM

   Хидрауличен чекан со сери?а HM
   Хидрауличен чекан припа?а на чекан со натрупаници. Според неговата структура и принципот на работа, може да се подели на чекан со единечно де?ство и чекан со дво?но де?ство. Оваа сери?а хидрауличен чекан на купот припа?а на типот на дво?но де?ство, откако капакот на чекан се крева на однапред одредена висина преку хидрауличниот уред, може да добие поголема брзина на вли?ание при комбинирано де?ство на гравитациска потенци?ална енерги?а и еластична енерги?а на компримиран азот и да го подобри енерги?ата на удар на чеканките за хидраулични куп. Хидрауличен чекан со дво?но де?ство одговара на теори?ата на чекан со мала тежина, ко?а се карактеризира со мала тежина на ?адрото на чекан и голема брзина на удар.

  • Хидрауличен чекан H240S

   Хидрауличен чекан H240S

   Хидрауличниот чекан H240S е хидрауличен чекан со едноставна структура, ко? користи хидраулична енерги?а за да го подигне ?адрото на чеканот, а потоа го зачувува купот кра? со гравитациска потенци?ална енерги?а. Не?зиниот работен циклус е: крева?е чекан, капка чекан, ин?екци?а, ресетира?е.

  国内精品久久久久久久久齐齐