<th id="vvil4"><track id="vvil4"></track></th>
 • <rp id="vvil4"></rp>
  <tbody id="vvil4"><pre id="vvil4"></pre></tbody>
  <tbody id="vvil4"><track id="vvil4"></track></tbody>
  <progress id="vvil4"></progress>
  <em id="vvil4"><strike id="vvil4"></strike></em>
  <th id="vvil4"></th>
 • 0086-13701765746

  Опрема за сече?е и повторно меша?е на опрема за метод на длабок Wallид

  • TRD-60D / 60E Опрема за сече?е и повторно меша?е на методот на длабоки wallидови

   TRD-60D / 60E Опрема за сече?е и повторно меша?е на методот на длабоки wallидови

   Пресекува?е на ровот Повторно меша?е Методот на длабок wallид (кратко за TRD) е различен од методот на мешан Wallид на почвата (SMW). Со методот TRD, алатките за пила со ланци се монтираат на долг правоаголен дел ?пресечен дел“ и се вметнуваат во зем?а, за да се преселат попречно за сече?е и ин?екциска смеса, меша?е, агитира?е и консолидаци?а на почвата на првобитната локаци?а, за да можат направете подземен diид од ди?афрагмата.?

  国内精品久久久久久久久齐齐